söndag 7 december 2008

Sjukaste på länge.....

Läst precis om nått jag personligen anser vara helt sjukt.

Ett privat vatten som varje år fylls på med storgäddor fångade med storryssjor i ett annat vatten, allt bara för att tjäna pengar. Hur fan detta ens kan vara lagligt är för mig en gåta.

Att flytta fisk som mår bra och trivs i ett vatten bara för att dom med pengar ska kunna fiska med "garanti" på stor fisk.
Gissar på att fisken fångas under leken vilket gör saken ännu sämre, kul för dom som fiskar i vattnet som töms på fisk för att mätta giriga guider.

Det hela stöds dessutom av Abu och CWC som är kåta på reklam givetvis men till vilket pris?

Illa att sjunka till denna nivån för att garantera folk stor fisk, Fiskeguide Petter Larsson och Fiskeguide Björn Blomqvist borde skämmas enligt mig.
Hade varit mer okej om det rörde sig om odlad fisk men att tömma andra vatten på stor fisk för att fylla sina privata vatten där går fan gränsen......

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette høres faen meg helt utrolig ut. Jeg blir så eintranes forbannet.
Når penger ock reklam går føre etikk så er det til å spy av rett og slett. Går det ann å få mer info i denne saken, kan man få en kommentar fra CWC eller ABU f.eks ??

Anders sa...

Ja, där har ju gränsen passerats enligt mig. Börjar gå överstyr denna gäddjaktshets. Är det inte nån som kör å fiskar för nöjes skull längre?..

Erik Walmann sa...

blir jo enkelt for CWC å få fisk på sina beten nå når de fisker i et akvarie. Uff penga rår og visse folk eier ikke sunn fornuft.

ny 10+ på ny buster jerk ja så rart

Anonym sa...

Ser liknelsen med karpfiske, eller särskilt inom specimentävlandet. Idar, braxar, sutare, gäddor m.m. som flyttas runt.